Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid Holland / Thema-avond: Opvoeden van (hoog)begaafde jongeren

17 april 2019 - 19:00 - 21:00

Gratis

Doelgroep
Speciaal voor ouders van (hoog)begaafde kinderen, maar iedereen die geïnteresseerd is in het opvoeden van (hoog)begaafden is welkom.

Omschrijving
Een (hoog)begaafde puber in huis: het kan heel leuk zijn, maar soms kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. (Hoog)begaafde jongeren hebben vaak niet voldoende moeilijke taken gehad om een gezonde werkhouding te ontwikkelen. Vaak ontdekken ze pas in het voortgezet onderwijs waar hun uitdagingen liggen en hoe ze ermee om kunnen gaan. Als ouder kunt u uw zoon/dochter bij dit groeiproces helpen. Wilt u weten hoe u uw kind kunt ondersteunen om zelfdiscipline, veerkracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen, kom dan naar deze avond.
De interactieve lezing wordt gegeven door Marieke van der Zee, trainer en coach bij Buro Mare, psycholoog, gecertificeerd oudertrainer en ECHA-specialist in gifted education. Meer informatie over Buro Mare kunt u vinden op www.buromare.nl.

Meer informatie
Birgit Broekhoven: brh@rijswijkslyceum.nl

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot 12 april.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
17 april 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://www.rijswijkslyceum.nl/Nieuws/ID/711/Thema-avond-voor-ouders-Opvoeden-van-hoogbegaafde-jongeren

Locatie

Rijswijks Lyceum
Karmozijnstraat 2
Rijswijk, Zuidholland Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Rijswijks Lyceum
Bekijk de site van Organisator