Wat wij doen

 

Activiteiten

Voor hoogbegaafde kinderen en/of hun ouders organiseren wij ontspannen en leerzame activiteiten en workshops. Houdt hiervoor onze activiteitenkalender in de gaten.

Lezingen

Voor scholen, instanties en het bedrijfsleven geven wij lezingen over hoogbegaafdheid en het (samen) leren werken met mensen of kinderen die hoogbegaafd zijn..

Kennisbank

Als ervaringsdeskundige delen wij onze kennis,  en helpen wij jou de juiste informatie te vinden die past bij jouw situatie.

Advies & Bemiddeling

Heb je een hulpvraag en/of ben je op zoek naar informatie toegespitst op jouw situatie? Meld je aan via de contactpagina voor een (telefonische) afspraak.

Onderzoek & Ontwikkeling

Samen met universiteiten en hoge scholen doen wij onderzoek naar hoogbegaafdheid en de gevolgen daarvan in diverse situaties.


Regeling vroegtijdige instroom

Wij geven scholen en ouders advies omtrent vervroegde instroom. Hiervoor hebben we op maat gemaakte regelingen ontwikkeld waarover we graag meer informatie over geven.


Plusklas

Stichting iQ+ adviseert kinderopvang, primair onderwijs en voortgezet onderwijs over Plusklassen en/of passend onderwijs voor hoogbegaafden. Tevens ondersteunen en begeleiden wij in de opzet en uitvoer ervan.