Aanstaande Evenementen

maart 2021

Online / Symposium Vele Gezichten van Hoogbegaafdheid

13 maart - 14:00 - 16:30

Stichting iQ+ organiseert i.s.m. Koepel Hoogbegaafdheid dit online symposium. Met dit evenement willen we hoogbegaafdheid bij kinderen en jongeren met een migratieachtergrond onder de aandacht brengen. Het signaleren en herkennen van hoogbegaafdheid kan al een uitdaging zijn, maar in de praktijk is gebleken, dat als het hierom gaat, kinderen met een migratieachtergrond een dubbele achterstand hebben. Middels een middagvullend programma met o.a. Lineke van Tricht, Karim Amghar, Leonieke Boogaard, Sima de Bruyn-Daoud, Hulya Celik en anderen gaan we dieper in…

Meer weten »

Online / Brabants bakske

18 maart - 08:00 - 17:00
Pharos Tilburg / Eindhoven
Gratis

Donderdag 18 maart 2021 vindt het eerste 'Brabants bakske' plaats. Een samenwerking tussen Pharos Regio Eindhoven en Tilburg. Met ouders onder elkaar, onder het genot van 'n bakske, digitaal samen zijn rondom een thema. Uitnodiging en thema volgt nog.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen