Aanstaande Evenementen

Bibliotheek ’s Gravenzande, Zandeveltplein 26
's Gravenzande, Zuid Holland 2692 AG Nederland
€5,00

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om als wetenschapper onderzoek te doen? Is het zwembadwater wel nog goed om in te zwemmen? Hebben je goudvissen het nog naar hun zin in het water in hun kom? En dat vloeistofje dat op het aanrecht van oma staat….is dat eigenlijk wel veilig om aan te raken? Tijdens dit praktische kindercollege leer je alles over zuren, basen, pH waardes en hoe deze te meten. Bijvoorbeeld door onbekende vloeistoffen te testen…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen