Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Junior iQafé+ Erik & Anne

27 februari 2020 - 20:00 - 22:00

€7,50

Zit je op de middelbare school? Vind je het leuk om een avondje niet alleen kennis op te doen, maar ook gezellig om met leeftijds- en/of ontwikkelingsgelijken een drankje te doen en te chillen? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of juist helemaal niet, en vind je het leuker om rustig om je heen te kijken en tot je te nemen? Allemaal ok! Erik en Anne heten je van harte welkom op het eerste Junior iQafé+! Een iQafé+ speciaal voor kinderen in de VOleeftijd!

Er is geen thema aan de avond verbonden. Wel zijn Erik van den Boom, dj en producer, ook wel bekend als Erik Arbores, en Anne Larooij er! Was je er vorige keer bij en wil je verder met het Koreaans, dan kan dat ook deze avond. Verder liggen er allerlei spellen voor je klaar en als je liever muziek wil (leren) maken dan staat er een keyboard. Heb je zelf nog ideeën om te doen deze avond? Laat het ons dan weten via het aanmeldingsformulier of door ons een berichtje te sturen. We beloven niks, maar we doen zeker ons best om een leuk idee mogelijk te maken.

Adviesleeftijd: Voortgezet onderwijs
Tijd: 20.00u, inloop vanaf 19.30u
Locatie: Bij5 in Naaldwijk, 1e verdieping
Kosten: €7,50, dit is inclusief twee drankjes
Hier aanmelden!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
27 februari 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bij 5
Wilhelminaplein 8
Naaldwijk, Nederland

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator