Gelderland / Kletskoppen festival

29 februari 2020

Save the date! Zaterdag 29 februari 2020, 3de editie Kletskoppen
Wist je dat je volgend jaar zomaar een dag extra cadeau krijgt? 2020 is namelijk een schrikkeljaar en zo’n jaar duurt een dag langer dan een normaal jaar. Om die extra dag te vieren organiseren taalonderzoekers van de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek  dan weer een Kletskoppen festival. Kom je ook? Al was het alleen maar om uit te vinden wat het woord ‘schrikkelen’ eigenlijk betekent.

Ook in het najaar het najaar hebben ze een paar leuke nieuwe activiteiten op het programma staan. Nu nog geheim, maar binnenkort meer nieuws. Dus houd deze website in de gaten!

29 februari 2020
, ,