Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gelderland / Kletskoppen festival

29 februari 2020

Save the date! Zaterdag 29 februari 2020, 3de editie Kletskoppen
Wist je dat je volgend jaar zomaar een dag extra cadeau krijgt? 2020 is namelijk een schrikkeljaar en zo’n jaar duurt een dag langer dan een normaal jaar. Om die extra dag te vieren organiseren taalonderzoekers van de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek  dan weer een Kletskoppen festival. Kom je ook? Al was het alleen maar om uit te vinden wat het woord ‘schrikkelen’ eigenlijk betekent.

Ook in het najaar het najaar hebben ze een paar leuke nieuwe activiteiten op het programma staan. Nu nog geheim, maar binnenkort meer nieuws. Dus houd deze website in de gaten!

Delen mag!
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn

Gegevens

Datum:
29 februari 2020
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.kletskoppenfestival.nl/

Locatie

Nijmegen
Gelderland

Organisatoren

Max Planck Instituut voor Psycholinguistiek
Radboud Universiteit