Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid Holland / DJ Workshop

27 oktober 2019 - 11:00 - 15:15

€15

Wil jij ook DJ worden? Kom dan naar de DJ workshop bij de Lichtfabriek in Gouda. Tijdens deze te gekke DJ workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Je leert het allemaal!

Iedereen krijgt de beschikking over een eigen Numark dj-set. Ook krijg je les van echte dj’s. De workshop duurt ongeveer twee uur, dus tijd genoeg om te spelen met de knoppen van de set en goed te oefenen. Aan het einde gaan zelfs de voetjes nog even van de vloer en misschien draai jij wel je eigen dj-set!

Er zijn twee rondes:

Workshop ronde 1 is van 11.00 – 12.45 uur

Workshop ronde 2 is van 13.30 – 15.15 uur

Hier aanmelden!

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

De Lichtfabriek
Hoge Gouwe 189
Gouda, Zuid Holland 2801 LE Nederland
+ Google Maps

Organisator

DJproducer.school
E-mail
info@djproducer.school
Bekijk de site van Organisator