Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg – iQ+ netwerkt! met Rianne van de Ven

12 maart - 19:00 - 22:00

Jouw talent is jouw kracht. Maar hoogbegaafd talent komt helaas nog niet altijd tot bloei op de werkvloer. Hoe kunnen we dat doorbreken? Wat kun je zelf doen, en wat kun je samen aanpakken? We nodigen je van harte uit voor ons eerste iQ+ netwerk event in Limburg! Ook als werkgever of zorgprofessional ben je welkom, want samenwerken maakt sterker. Als hoogbegaafde volwassene sta je er niet alleen voor.

Deze avond is Rianne van de Ven onze gastspreker. Rianne is coach voor hoogbegaafde volwassenen, spreker, trainer en onderzoeker. Ze is één van de pioniers op het gebied van kennis verzamelen over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Bovendien is ze auteur van het boek ‘Hoogbegaafd in praktijk. Het versterken van persoonlijk leiderschap bij hoogbegaafde volwassenen’ en mede-auteur van ‘Hoogbegaafde volwassenen. Zet je gaven positief en intelligent in’.

Programma

Inloop vanaf: 19.00 uur

Aanvang: 19.30 uur

Start netwerken: 21.00 uur

Einde: 22.00 uur

Prijs

voluntaire bijdrage of donatie

Meldt je hier aan

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,

Locatie

Superstudios
Oliemolenstraat 60
Heerlen, Limburg 6416 CB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator