Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelderland – Creatief gespreksatelier voor ouders

13 mei - 19:30 - 21:00

Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong / hoogbegaafde kinderen beleven hun emoties vaak intens en zijn vaak zeer autonoom. Daarnaast doorlopen ze veelal een andere, snellere ontwikkeling: jullie kind kon misschien al jong goed en veel praten of heeft de brabbelfase en sprak pas relatief laat en direct in mooie volzinnen.

Als ouders van (jonge) kinderen met een Ontwikkelingsvoorsprong kun je je geremd voelen enthousiast te vertellen over de (snelle) ontwikkeling van jullie kind of voel je je niet gehoord wanneer je in jullie omgeving advies vraagt over de enorme schommelingen in emoties of de onophoudelijke storm aan vragen.

Tijdens de creatieve gespreksavonden heb je de gelegenheid ervaringen en adviezen uit te wisselen tijdens een creatieve activiteit. Er is bij het gespreksatelier ruimte voor maximaal zes ouders.

Kosten:  € 10,= incl. koffie/thee/koek en materialen

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Marjolein.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Gastouder BijLein
De Plataan 25
Duiven, Gelderland 6921XC Nederland
+ Google Maps

Organisator

Gastouder BijLein
Telefoon
06 28538965
E-mail
info@gastouderbijlein.nl
Bekijk de site van Organisator