Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Workshop Beweging

13 februari 2019 - 14:30 - 16:30

€20

Hoe werkt een hefboom? Wat is hydrauliek? Hoe krijg je een knikker in beweging zonder aan te raken? Wat kun je allemaal gebruiken voor een kettingreactie? En samen maken we een lange kettingreactie!!!

We beginnen de workshop met het theoriegedeelte, waar de kinderen al hun kennis zoveel mogelijk mogen delen. Wat zijn de verschillende soorten beweging, welke materialen kun je gebruiken. Daarna gaan ze veel onderzoeken. Dan gaan ze in groepjes of alleen een deel van een kettingreactie maken, die we uiteindelijk proberen aan elkaar te zetten. Er zijn veel verschillende materialen en veel soorten gereedschap aanwezig.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
13 februari 2019
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
€20
Evenement Tags:
Site:
https://plusklasgioia.nl/

Locatie

Plusklas Goia
Teldersweg 90
Rotterdam, Zuid Holland Nederland
Telefoon
0620498777
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Plusklas Goia
Telefoon
0620498777
E-mail
contact@plusklasgoia.nl
Bekijk de site van Organisator