Zuid Holland / Chillmiddag basisschool peers Zoetermeer

13 februari - 15:00 - 16:30

Zit uw kind in groep 4, 5,6,7 of 8 en zou hij/zij het leuk vinden om andere kinderen te ontmoeten.
In een kleine groep kun je ongeveer 1x per maand met ‘peers’ onder elkaar zijn. Spelletjes doen, gewoon kletsen, tekenen, muziek luisteren en boeken, games, etc. met elkaar uitwisselen.

Wie: Bij minimaal 3 kinderen, (hoog)begaafd of vermoedelijk (hoog)begaafd gaat het door.
Kosten: €3,- (1,5 uur)
Drinken en wat lekkers staat klaar.
Spellen zijn aanwezig, maar eigen spellen mogen altijd meegenomen worden.
Aanmelden kan door te mailen begood@nalearningcoaching.nl of whatsapp naar 0653175009

Evenement Categorie:

NA Learning & Coaching