Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – Spelletjesmiddag in Mookhoek (Hoeksche Waard)

14 april - 13:00 - 17:00

Kom naar de spelletjesmiddag en speel jouw favoriete spel of ontdek samen een nieuw spel. Er is een ruime collectie spellen aanwezig, zowel competitief als coöperatief, maar je mag natuurlijk ook je eigen favoriete spel meenemen. 

Wil je graag meedoen? Meld je dan uiterlijk 10 april  hier aan via  Zuid-Holland@pharosnl.nl . Graag in de mail de volgende gegevens vermelden: het aantal deelnemers, hun leeftijd, naam, eventueel Pharos lidmaatschapsnummer en een telefoonnummer waarop we de ouders indien nodig tijdens de activiteit kunnen bereiken.

Ouders mogen erbij blijven (maar dat hoeft niet). Praat gezellig bij met andere ouders onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers, of speel zelf je favoriete spel mee. 

Bereikbaarheid
Met het openbaar vervoer is Mookhoek niet goed te bereiken. Wil je samen reizen met een andere deelnemer, geef dat dan aan bij het aanmelden. Misschien is het mogelijk een lift te regelen.

Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren in de wijk.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Mookhoek
Viskilstraat 18
Mookhoek, zuid holland 3293 AJ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator