Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland -Open Avond bij Mandeville Academy

16 november 2022 - 19:00 - 22:00

Gratis

Ben je (uitzonderlijk) hoogbegaafd? Heb je zin om een jaar lang intensief intellectueel en persoonlijk uitgedaagd te worden? Lijkt het je interessant om met ‘peers’ te studeren op het allerhoogste niveau? Wil je een goed netwerk opbouwen waar je je hele leven/loopbaan iets aan hebt? Dan is Mandeville Academy wellicht iets voor jou!

Tijdens de Open Avond maak je kennis met een jaar studeren en wonen bij Mandeville Academy. Je ontmoet studenten, alumni, docenten en staf. We zullen je alles vertellen over het curriculum en wat we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Je kunt door het pand dwalen en rustig alles op je laten inwerken. Men noemt Mandeville niet voor niets ‘Klein Zweinstein’.

Bij Mandeville krijg je een druk jaar met vele colleges, assignments, een introductieweek in het buitenland, (bedrijfs)bezoeken en misschien wel een parachutesprong. We vragen daarom ook best wat van je, maar daar krijg je ook iets voor terug. Tijdens studiejaar 2021-2022 hebben bijvoorbeeld Pieter Omtzigt, generaal David Petraeus (eindbaas US leger in Irak en directeur CIA), minister Sigrid Kaag en Azmat Khan (New York Times en Pulitzer Prize winnaar 2022) gedoceerd.

Tijdens de Open Avond volgen de studenten de course ‘World in Conversation’ met studenten uit het buitenland. World in Conversation is een initiatief van Penn State University waarmee Mandeville Academy een samenwerkingsverband heeft. Je kunt rustig meekijken. World in Conversation start vanwege het tijdsverschil om 21:30 uur CET.

Wil je langskomen? Stuur een mail aan info@mandevilleacademy.nl. Dan kunnen we rekening houden met koffie/thee/koekjes.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

Mandeville academy
Westhaven 12
Gouda, Zuid-Holland 2801PH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0182 769290
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Mandeville academy
Telefoon
0182 769290
E-mail
info@mandevilleacademy.nl
Bekijk de site van Organisator