Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zuid-Holland – LeesiQlub+ ‘Het allesboek over uitvindingen’.

18 december - 13:00 - 14:30

Gratis
Wil jij weten… wat een octrooi is? Hoe Lodewijk XIV op het idee kwam om zeep te maken? Waarom Benjamin Franklin in een storm ging vliegeren? Wat de reden is Archimedes naakt door de straten van Syracuse eureka riep? En wat uitvindingen nu eigenlijk precies zijn? Dan is deze Lees iQlub+ precies voor jou! Met behulp van het allesboek over uitvindingen van Martijn Min maken we deze middag kennis met de meest belangrijke en absurde uitvindingen. Natuurlijk met veel knotsgekke feiten en weetjes. En niet te vergeten het heldenverhaal van de uitvinder van wc-papier Joseph Gayetty!
LeesiQlub+ is onderdeel van stichting iQ+ en in samenwerking met Bibliotheek Westland.
LeesiQlub+ is een leesclub voor (hoogbegaafde) kinderen in de basisschoolleeftijd.
Adviesleeftijd: Vanaf groep 5
aanmelden kan hier
Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
18 december
Tijd:
13:00 - 14:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Bibliotheek Westland
Van Rijnstraat 28
De Lier, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail:
info@stichtingiqplus.nl
Site:
www.stichtingiqplus.nl