Zuid-Holland – Dash en Dot Tech4Kids

18 december - 14:00 - 15:30

Dash & Dot zijn twee robots die het prima met elkaar kunnen vinden. Tijdens deze workshop leer je door met eenvoudige programmeerblokjes in de juiste volgorde te zetten hoe je deze robot kunt besturen en te laten reageren op signalen. Wist je dat je Dash ook door je stem kan besturen?

Deelnemen aan deze workshop levert je een erg leuke middag op. Ondertussen leer je over algoritmes, loops, debugging, in en out-put en nog veel meer. Dash en Dot zijn Engelssprekende robots, dus schaaf je ook nog je Engels aan. Van dat alles worden je ouders dan ook weer blij van en jij hebt gewoon lekker geklooid met coole robots.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Evenement Categorie:
Site: