Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / iQafé+ XL-Leren

28 januari 2020 - 20:00 - 22:30

€5

Gezond opvoeden; curling parent of niet?

In de media is het groot nieuws: de curling parent. De ouder die zijn kind niet de kans geeft om zelfstandig op te groeien. De ouder die alle hobbels en bobbels voor zijn prinsje of prinsesje uit de weg haalt. Als ouder van een (mogelijk) hoogbegaafd kind zou je al snel het gevoel kunnen krijgen dat jij zo’n ouder bent, maar is dat ook zo?

In iQafé+ XL-Leren benadert hbspecialiste Lilian Van Der Poel-de Schipper van XL-leren en UkiQ, het opvoeden vanuit verschillende invalshoeken, met als belangrijkste uitgangspunt het ondersteunen van veerkracht. Onderwerpen die daarmee te maken hebben zijn zowel de interne als de externe factoren van het kind, zoals:
• autonomie enerzijds en grenzen anderzijds
• Trots enerzijds en en aanmoediging anderzijds
• Relaties aangaan enerzijds en passend onderwijs anderzijds
Deze factoren zijn ondersteunend of vormen een risico voor het ontwikkelen van veerkracht. In samenspraak met de aanwezigen, onderzoeken we de factoren die ondersteunen en de factoren die beperken.

Hoe laat?
20.00u, maar je bent al vanaf 19.30u welkom.
Waar?
Bij5 in Naaldwijk.
Entree?
€5,- (inclusief koffie/thee bij ontvangst)

Let op: Graag vooraf aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
28 januari 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Bij 5
Wilhelminaplein 8
Naaldwijk, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail:
info@stichtingiqplus.nl
Site:
www.stichtingiqplus.nl