Zuid Holland / Chillmiddag VO peers Zoetermeer

8 maart - 16:00 - 18:00

Zit uw kind op de middelbare school en zou hij/zij het leuk vinden om andere jongeren te ontmoeten.
In een kleine groep kun je 1x per maand met ‘peers’ onder elkaar zijn. Spelletjes doen, gewoon kletsen, muziek luisteren en boeken, games , apps etc. met elkaar uitwisselen.
Wie: Bij minimaal 3 middelbare scholieren, (hoog)begaafd of vermoedelijk (hoog)begaafd gaat het door.
Kosten: €3,- (2 uur)
Drinken en wat lekkers staat klaar.
Spellen zijn aanwezig, maar eigen spellen mogen altijd meegenomen worden.

Evenement Categorie:

NA Learning & Coaching