Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – 12-delige schaakcursus leer schaken van schaakdocent Ruud Neumeijer!

13 december 2023 - 16:30 - 20 maart 2024 - 17:30

De Koddige Koning is terug met een nieuwe schaakcursus!

De deuren van de Doelen Studio staan weer wagenwijd open voor jeugdige schakers: iedere woensdagmiddag rond de klok van 16:30 komen Rotterdamse kinderen naar de Doelen om te leren schaken van schaakdocent Ruud Neumeijer, bekend van de schaakvereniging De Koddige Koning.

Met zijn schaakvereniging geeft Ruud Neumeijer al tijdenlang schaakles op Rotterdamse basisscholen en buurthuizen, onder meer in Delfshaven, Charlois en het centrum. Op woensdag 13 december begint een nieuwe serie lessen voor enthousiaste basisschoolleerlingen vanaf 7 jaar, waarbij de beginselen van het schaken wordt bijgebracht.

De kosten zijn €30 per kind, inclusief een werkboek met mooie schaakpuzzels, opdrachten en grappige tekeningen. Het is ook mogelijk om later in te stromen en 6 lessen te boeken voor €15.

Bestel hier je kaartje

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Begin:
13 december 2023 - 16:30
Einde:
20 maart - 17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

De Doelen
Schouwburgplein 50
Rotterdam, Zuid-Holland 3012GL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010-2171717
Bekijk de site van Locatie

Organisator

De Doelen
Telefoon
010-2171717
Bekijk de site van Organisator