Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop bewegend leren-automatiseren t/m 20

4 februari 2019 - 15:30 - 17:00

€30

Kinderen hebben de sommen t/m 20 niet altijd geautomatiseerd. Ze tellen nog op hun vingers of maken (in hun hoofd) een tussenstap. Ze gaan bijvoorbeeld eerst aanvullen tot 10. Neem de som 8+5. Je doet dan 8+2=10 en dan nog 3 erbij = 13. Door deze tussenstap voor alle sommen iedere keer te nemen, zal het maken van rijtjes sommen of grote sommen onder elkaar, erg lang duren. Daardoor wordt je ook moe en ga je minder concentreren. Het is dus belangrijk om deze sommen te automatiseren. Maar je moet beginnen bij het honderdveld.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het honderdveld, de sommen t/m 10 (en bijna 10) en de tweelingsommen. We zullen veel bewegen en oefenen met verschillende spelletjes. Veel van deze spelletjes kunnen ze thuis ook doen.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
4 februari 2019
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
http://tureluurs-educatie.nl/workshop-bewegend-leren-automatiseren-t-m-20/

Locatie

Tureluurs Educatie
Cob Balkplein 41
Cothen, Utrecht 3945ER Nederland
+ Google Maps

Organisator

Tureluurs Educatie
Telefoon
0655178899
E-mail
info@tureluurs-educatie.nl
Bekijk de site van Organisator