Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Utrecht / ICT-opleidingen met coaching en baanbemiddeling

7 november 2020 - 10:00 - 13:00

Gratis

ICT-opleiding met coaching en baanbemiddeling
voor jongeren met autisme en/of hoogbegaafden ongeacht vooropleiding

ITvitae verzorgt ICT-opleidingen met coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme en/of hoogbegaafden. Het merendeel van onze studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma’s zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Infodag 7 november 2020
Zowel in de ochtend als in de middag organiseren we een Infodag voor een beperkt aantal belangstellenden. Je krijgt informatie over onze opleidingsprogramma’s, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf je opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Tot slot kan je sfeerproeven in onze ruime leslokalen in het voormalige Eemklooster.

ICT-opleidingsprogramma 2021

Online individueel voorprogramma mogelijk vanaf november 2020

Online individueel voorprogramma mogelijk vanaf januari 2021

.

Belangstelling voor een opleiding met coaching plus baanbemiddeling? Meld je dan aan voor de Infodag op zaterdag 7 november aanstaande en maak een keuze of je in de ochtend- of middag wilt komen. Dit is afhankelijk van de Deelsessie die je wilt volgen (zie onderstaande programma). Om ervoor te zorgen dat we met een kleine groep belangstellenden zijn, mag je 1 extra persoon meenemen.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
7 november 2020
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://itvitae.nl/infodag

Locatie

ITvitae
Daam Fockemalaan 22
Amersfoort, Utrecht Nederland

Organisator

ITVitae
Bekijk de site van Organisator