Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Utrecht / Spelletjesworkshop voor ouder/kind

16 april 2019 - 13:30 - 15:00

€25

Executieve functies zijn de regelfuncties van de hersenen, het regelt o.a. het plannen, organiseren, je emoties, eerst denken dan doen. Je kunt dit heel goed oefenen met spelletjes! Veel spelletjes heb je misschien al in de kast staan, maar na deze workshop zul je er met andere ogen naar kijken en kun je je kind iets leren.

Tijdens deze workshop wordt eerst ongeveer 20 minuten verteld over de executieve functies. Dit zal een mix worden in niveau voor kinderen en volwassenen. Daarna is er ruimte om veel spelletjes te spelen en te ontdekken welke executieve functies je met elk spel kunt oefenen.

Je kunt kiezen voor spelletjes die je thuis hebt of juist voor nieuwe spelletjes. Je kunt ook je eigen favoriete spel meenemen van thuis, dan help ik je kijken welke executieve functies je daarmee kunt oefenen.

Je krijgt een overzicht mee met veel spelletjes waarop staat wat je met elk spelletje kunt oefenen en natuurlijk een uitleg van de executieve functies.

 

Neem voor meer informatie contact op met Tureluurs Educatie in Cothen

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
16 april 2019
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
http://tureluurs-educatie.nl/spelletjesmiddag-voor-ouder-kind/

Locatie

Tureluurs Educatie
Cob Balkplein 41
Cothen, Utrecht 3945ER Nederland
+ Google Maps

Organisator

Tureluurs Educatie
Telefoon
0655178899
E-mail
info@tureluurs-educatie.nl
Bekijk de site van Organisator