Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zuid-Holland – Ozobot voor beginners Tech4Kids

11 december - 10:30 - 12:30

€20
Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft lichtsensoren aan zijn onderkant, waarmee hij kan “zien”. Ozobot programmeren

Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft lichtsensoren aan zijn onderkant, waarmee hij kan “zien”. Ozobot programmeren is heel gemakkelijk. Teken lijnen en kleurcodes en plaats Ozobot vervolgens op de zojuist getekende onderdelen. Ozobot volgt nu de lijnen en zal acties uitvoeren bij de gekozen kleurcodes.

Wil jij dit ook leren, weten hoe je deze kleine robo kan programmeren. Iedereen die kan tekenen, kan ook deze robot programmeren. Tijdens deze workshop leren kinderen werken met deze kleurcodes en het programmeren van de ozobot.

Dit is een beginners workshop en is om voor iedereen geschikt om kennis te maken met de robot.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
11 december
Tijd:
10:30 - 12:30
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://tech4kids.nl/events/

Locatie

Poeldijk
Voorstraat 88
Poeldijk, Zuid-Holland 2685 EP Nederland
+ Google Maps

Organisator

Tech4Kids
Site:
www.tech4kids.nl