Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – Ozobot voor beginners Tech4Kids

11 december 2021 - 10:30 - 12:30

€20
Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft lichtsensoren aan zijn onderkant, waarmee hij kan “zien”. Ozobot programmeren

Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft lichtsensoren aan zijn onderkant, waarmee hij kan “zien”. Ozobot programmeren is heel gemakkelijk. Teken lijnen en kleurcodes en plaats Ozobot vervolgens op de zojuist getekende onderdelen. Ozobot volgt nu de lijnen en zal acties uitvoeren bij de gekozen kleurcodes.

Wil jij dit ook leren, weten hoe je deze kleine robo kan programmeren. Iedereen die kan tekenen, kan ook deze robot programmeren. Tijdens deze workshop leren kinderen werken met deze kleurcodes en het programmeren van de ozobot.

Dit is een beginners workshop en is om voor iedereen geschikt om kennis te maken met de robot.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
11 december 2021
Tijd:
10:30 - 12:30
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://tech4kids.nl/events/

Locatie

Poeldijk
Voorstraat 88
Poeldijk, Zuid-Holland 2685 EP Nederland
+ Google Maps

Organisator

Tech4Kids
Bekijk de site van Organisator