Zuid-Holland – Ozobot voor beginners Tech4Kids

11 december - 10:30 - 12:30

Ozobot is ’s werelds kleinste programmeerbare robot. Hij heeft lichtsensoren aan zijn onderkant, waarmee hij kan “zien”. Ozobot programmeren is heel gemakkelijk. Teken lijnen en kleurcodes en plaats Ozobot vervolgens op de zojuist getekende onderdelen. Ozobot volgt nu de lijnen en zal acties uitvoeren bij de gekozen kleurcodes.

Wil jij dit ook leren, weten hoe je deze kleine robo kan programmeren. Iedereen die kan tekenen, kan ook deze robot programmeren. Tijdens deze workshop leren kinderen werken met deze kleurcodes en het programmeren van de ozobot.

Dit is een beginners workshop en is om voor iedereen geschikt om kennis te maken met de robot.

,
Site: