• Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – Makey Makey Workshop Tech4Kids

4 december - 14:00 - 16:00

Makey Makey is een uitvinderskit voor in de 21e eeuw! Verander alledaagse dingen in ‘Touchpads’ en gebruik ze om je computer aan te sturen! Koppel een banaan aan de computer of maak een piano van aluminiumfolie en een echt werkende gamepad van klei.

Tijdens deze workshop ga je onder begeleiding van onze Tech Teachers Theo aan de slag met de Makey Makey en maak je de meest gekke dingen met de computer.

Evenement Categorie:
Site: