• Dit evenement is voorbij.

Landelijk – Online informatie bijeenkomst Voltijds Hoogbegaafden Onderwijs

6 december - 17:00 - 18:00

Beste ouder(s)/verzorger(s) en professionals,

Zoals u weet verzorgt de Lindenborg sinds dit schooljaar Voltijds Hoogbegaafden Onderwijs (VHB).

U heeft als ouder(s)/verzorger(s) of professional onlangs aangegeven meer te willen weten over deze vorm van onderwijs.

Daarom organiseren wij binnenkort een paar online voorlichtingsmomenten.

Tijdens deze voorlichtingen zijn naast de directie, de mentor, docent en ondersteuningscoördinator van de Lindenborg aanwezig.

We zullen onder andere ingaan op hoe het VHB-onderwijs op dit moment vormgegeven wordt, hoe de intakeprocedure eruitziet en wat onze ambities zijn voor de toekomst.

Bij interesse stuur hier een mail.

, , ,

rsg de borgen