Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Webinar ; Hoogbegaafd en onzeker in sociaal contact

10 februari 2022 - 20:00 - 22:30

€25

Heel wat ouders willen graag dat hun kind vrienden heeft en dat het zich goed in zijn vel zou voelen. Ze zouden het fijn vinden mocht hun zoon of dochter wat makkelijker contact durven leggen of dat het zich wat minder anders zou voelen in denken en handelen. In dit webinar willen we ouders, die zien dat hun kind onzeker is in contact met anderen, graag beter informeren. Ouders weten vaak niet goed wat wel of niet te doen of te zeggen om gepaste ondersteuning te bieden.

Tijdens dit webinar geven Tessa Kieboom en Kathleen Venderickx ouders de nodige inzichten en handvatten mee om dit gegeven beter te kunnen begrijpen.

inschrijven kan hier en dan doorklikken naar het webinar

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
10 februari 2022
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.exentra.be/agenda/

Organisator

exentra
Telefoon
03 297 30 88
E-mail
info@exentra.be
Bekijk de site van Organisator