Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Noord-Holland – Robot Timmeren

30 april - 13:00 - 15:00

Pluktuin Amstelveen is een prachtige bloemenpluktuin die al sinds 2000 bestaat. Je kunt er van alles doen; bloemen plukken, rondwandelen, ravotten, klimmen in het speelkasteel, koffie drinken én superleuke workshops volgen. En dat is precies wat we gaan doen op dinsdag 30 april, in de meivakantie.

Zelf een robot maken van hout! Je gaat werken met allerlei soorten afvalmateriaal zoals kroondoppen, elektriciteitsdraad, hout, schroeven, spijkers, kant, touw etc en hiermee maak je je eigen figuurtje. Tussendoor is er tijd voor limonade en chips.

Leden €12, niet-leden €14,50 per kind

Ouders kunnen rondwandelen in de tuin en wat lekkers bestellen voor op het terras, of een wandeling maken langs de Amstel, de Pluktuin is prachtig gelegen.

Wil je ook een eigen robot van hout timmeren? Er is plek voor maximaal 10 kinderen. Je kunt je hier aanmelden

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Pluktuin Amstelveen
Amsteldijk Zuid 183 b
Nes aan de Amstel, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator