Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Brabant – Spelletjesmiddag ~ peersmiddag

14 mei 2022 - 14:00 - 16:30

€7,50

Deze peersmiddag is voor HB-kinderen en voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong erg fijn. Hier kunnen ze met gelijkgestemden en ontwikkelingsgelijken samen zijn en spelen.
Ook voor ouders is er ruimte om verhalen te delen.

Met spelletjes train je executieve vaardigheden die op school niet altijd voldoende aan bod komen wanneer de ontwikkeling van het kind anders verloopt dan bij een “gemiddeld” kind.

Denk hierbij o.a. aan planning, organisatie, emotieregulatie, werkgeheugen, metacognitie, timemanagement, doelgericht gedrag, flexibiliteit, volgehouden aandacht, taakinitiatie en respons-inhibitie.

Graag leg ik je deze middag uit welke spellen je kunt inzetten, zodat je ook thuis op een leuke manier toch die vaardigheden kunt trainen.

Laat hier even weten als je van plan bent om te komen.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
14 mei 2022
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
http://www.jonggeleerd.info/activiteit?id=27

Locatie

BS de Aventurijn
Romboutsstraat 2
Deurne, Noord-Brabant 5751 BW Nederland
+ Google Maps

Organisator

Praktijk JongGeleerd
Bekijk de site van Organisator