Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord-Brabant – Freerunning met MindedMotion, v.a. 7 jaar

31 december 2023 - 13:30 - 14:30

Freerunning workshop met gelijkgestemden!

Freerunning is een uitdagende sport die steeds populairder wordt en aanzet tot bewegen. Bij freerunning beweeg je zo soepel en creatief mogelijk over en tegen obstakels en is het de kunst om je hele lichaam en geest onder controle te krijgen.

In deze freerunning workshop ga je op zoek naar jouw eigen grenzen en verleg je deze stap voor stap op een veilige manier. Tijdens een freerunning workshop ga je samen met anderen lekker vrij bewegen in de ruimte. Samen met de juiste balans in structuur en vrijheid leer je elke keer nieuwe tricks zoals vette sprongen en salto’s. Onze freerun docenten zijn uitgerust met een didactische achtergrond. We waarborgen veiligheid tijdens de workshops en zijn op de hoogte van alle ins -en outs van de sport.

Deze workshop wordt verzorgd door MindedMotion. Uitleg en filmpjes vind je op hun site: www.mindedmotion.com

Meldt je hier aan

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
31 december 2023
Tijd:
13:30 - 14:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Sportzaal Asten
Schoolstraat 2
Asten, Noord-Brabant 5721 AL Nederland
+ Google Maps

Organisator

Praktijk JongGeleerd
Bekijk de site van Organisator