Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg – Maand van de Geschiedenis JEUGD | Ontdek de verborgen schatten van Venlo | op bezoek in het depot van het Limburgs Museum!

19 oktober 2022 - 15:00 - 16:30

€10

Ontdek de verborgen schatten van Venlo

In het Limburgs Museum is veel te zien. Zo veel dat je er in één dag niet uitgekeken raakt. Het museum heeft ook spullen die niet worden tentoongesteld. Ze staan in het museumdepot. Eigenlijk is dat een geheime schatkamer. Bezoekers mogen er niet naar binnen. Maar… voor één keer mag dat wel!

Op woensdag 19 oktober om 15.00 uur gaan de deuren van de geheime schatkamer van het Limburgs Museum open en is er speciaal voor kids va 10 jaar een rondleiding.

Sef Derkx laat bijzondere Venlose voorwerpen zien en vertelt de interessante verhalen die erbij horen.

Ga je mee op expeditie in de geheime schatkamer?

Ouders of begeleiders kunnen ivm de beperkte groepsgrootte niet mee naar binnen in het depot. Ze mogen wel wachten in het museum en aansluiten bij de presentatie na afloop van de rondleiding. De groep wordt in het depot begeleid door twee medewerksters van het museum en de bibliotheek.

Meld je hier aan

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

Limburgs museum
Keulsepoort 5
Venlo, Limburg 5911 BX Nederland
+ Google Maps

Organisator

de bibliotheek venlo
Telefoon
0773512446
Bekijk de site van Organisator