Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LeesiQlub+ Rotterdam ‘Het allesboek over uitvindingen’.

4 juli - 13:00 - 14:30

Gratis

Wil jij weten… wat een octrooi is? Hoe Lodewijk XIV op het idee kwam om zeep te maken? Waarom Benjamin Franklin in een storm ging vliegeren? Wat de reden is Archimedes naakt door de straten van Syracuse eureka riep? En wat uitvindingen nu eigenlijk precies zijn? Dan is deze Lees iQlub+ precies voor jou! Met behulp van Het allesboek over uitvindingen van Martijn Min maken we deze middag kennis met de meest belangrijke en absurde uitvindingen. Natuurlijk met veel knotsgekke feiten en weetjes. En niet te vergeten het heldenverhaal van de uitvinder van wc-papier Joseph Gayetty!

Lees iQlub+ is onderdeel van stichting iQ+. LeesiQlub+ is een leesclub voor (hoogbegaafde) kinderen in de basisschoolleeftijd.
Adviesleeftijd: Vanaf groep 5. Het evenement is gratis, wel graag even aanmelden via deze link.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
13:00 - 14:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Timmerclub Gioia
Veldkersweg 16
Rotterdam, Zuid-Holland 3053 JR Nederland

Organisator

Stichting iQ+
E-mail:
info@stichtingiqplus.nl
Website:
www.stichtingiqplus.nl