Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelderland / Escape room maken

4 juli - 13:30 - 16:00

€7,50

In deze zomer maken ze bij INVAL een escape-room met getalenteerde buitenbeentjes. Dat doen ze op de INVAL methode: de kids krijgen alle ruimte om zelf hun ideeën te realiseren. Er is ruimte om gewoon te spelen of een spelletje te doen. Ze zorgen ervoor dat alle gemaakte puzzels aan elkaar worden gelinked, zodat de escaperoom ontstaat.

Getalenteerde buitenbeentjes zijn (hoog)begaafde kids die zich niet thuisvoelen in het onderwijs. INVAL! organiseert activiteiten voor deze groep, zodat ze af en toe met ontwikkelingsgelijken kunnen spelen en werken. De activiteiten worden geleid door hoogbegaafde jongeren en volwassenen.

De buitenbeentjes kunnen per keer kiezen of ze komen (je hoeft niet de hele serie te doen).

Opgeven door te mailen naar hetteke@stichtinginval.nl

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

INVAL
Harterinkdijk 10
Sinderen, Gelderland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Inval
Telefoon:
06 239 68 722
E-mail:
hetteke@stichtinginval.nl
Website:
http://stichtinginval.nl/