Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelderland / Escape room maken

4 juli 2020 - 13:30 - 16:00

€7,50

In deze zomer maken ze bij INVAL een escape-room met getalenteerde buitenbeentjes. Dat doen ze op de INVAL methode: de kids krijgen alle ruimte om zelf hun ideeën te realiseren. Er is ruimte om gewoon te spelen of een spelletje te doen. Ze zorgen ervoor dat alle gemaakte puzzels aan elkaar worden gelinked, zodat de escaperoom ontstaat.

Getalenteerde buitenbeentjes zijn (hoog)begaafde kids die zich niet thuisvoelen in het onderwijs. INVAL! organiseert activiteiten voor deze groep, zodat ze af en toe met ontwikkelingsgelijken kunnen spelen en werken. De activiteiten worden geleid door hoogbegaafde jongeren en volwassenen.

De buitenbeentjes kunnen per keer kiezen of ze komen (je hoeft niet de hele serie te doen).

Opgeven door te mailen naar hetteke@stichtinginval.nl

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

INVAL
Harterinkdijk 10
Sinderen, Gelderland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Inval
Telefoon
06 239 68 722
E-mail
hetteke@stichtinginval.nl
Bekijk de site van Organisator