Zuid Holland / iQafé+ GRONDIG

22 januari - 20:00 - 22:30

€5,

Het volgende iQafé+ heeft als thema ‘Hoe grondig sta jij?’
Ouders en kind staan in relatie met elkaar en zijn altijd met elkaar verbonden. Wat betekent de zo vaak gehoorde “je kind is een spiegel van jou als ouder” voor jou? Is dat eigenlijk wel zo? En als dat zo is, moet je er dan iets mee? Hadewych Simonis, hbcoach en filosofe, zet dit iQafé+ ons aan het denken en geeft voer voor gesprek tijdens de borrel erna.

Hoe laat?
20.00u, maar je bent al vanaf 19.30u welkom.
Waar?
Bij5 in Naaldwijk. Dit is de vaste plek van iQafé+, dat ongeveer iedere twee maanden plaats vindt.
Entree?
€5,- (inclusief koffie/thee bij ontvangst)

Deze Flyer is in PDF te downloaden.

Hier aanmelden voor het iQafé+ Grondig.

€5,
,