Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond Ook naar School! voor (dreigende) thuiszitters

7 oktober 2019 - 19:30 - 21:00

Gratis

Gaat uw (vermoedelijke) hoogbegaafde kind met grote moeite naar school en is er nog geen goed passend programma voor hem of haar? Of lukt het inmiddels al helemaal niet meer om naar school te gaan? Kom dan 7 oktober naar de informatieavond van ‘Ook naar School’! (Aanmelden via ticketlink is noodzakelijk.)

‘Ook naar School!’ biedt een programma voor (dreigende) thuiszitters en kinderen voor wie 5 dagen school tijdelijk teveel is door het ontbreken van een passend aanbod op school. Het is een weekprogramma bestaande uit losse onderdelen waaruit ouders en kinderen één of meerdere onderdelen kunnen kiezen.

Uit de pilot die een aantal maanden voor de zomervakantie heeft gedraaid is gebleken, dat ons programma van grote toegevoegde waarde heeft kunnen zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd die thuis zitten, of nog naar school gaan en één á twee dagdelen in de week op adem kunnen komen.

Stichting iQ+ biedt het project ‘Ook naar School!’ voor het grootste deel aan in de John F. Kennedyschool in ’s Gravenzande. Verschillende specialisten dragen bij aan een gevarieerd weekprogramma, bestaande uit workshops, trainingen en creatieve activiteiten. Hierbij is veel aandacht voor traumaverwerking, persoonlijke ontwikkeling, het leren van vaardigheden en het leren kennen van de eigen interesses.

Deze informatieavond is bedoeld voor ouders en eventueel professionals uit onderwijs en jeugdzorg. U maakt kennis met de verschillende specialisten en krijgt informatie over het programma. Er is ruimte om in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

Er zijn geen kosten aan de avond verbonden. U kunt zich hier aanmelden voor deze avond.

Voor meer informatie over Ook naar School! kunt u contact opnemen met Lotte van den Berg, coördinator Ook naar School!, door een mail te sturen naar lotte@stichtingiqplus.nl

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
7 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Basisschool John F. Kennedy
Obrechtlaan 12
's Gravenzande, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator