Noord Brabant / thema-avond Hoogbegaafd en dan?

17 januari - 19:30 - 21:30

€15,

Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong, (vermoeden van-) hoogbegaafdheid komen flink wat uitdagingen
tegen in het leven. Dit geldt ook voor de ouders en andere opvoeders van deze kinderen. Deze kinderen
kunnen last hebben van te veel aanpassen, onderpresteren, faalangst, perfectionisme, enorme gevoeligheid,
zich anders en niet begrepen voelen, negatief zelfbeeld en een vaste mindset. Tijdens deze avond komen al
deze onderwerpen aan bod. Zo ook de ‘zijnskenmerken’ van deze kinderen.

Ben je nieuwsgierig en wil je hier meer over weten? Wil je weten hoe je deze kinderen beter kunt begeleiden?
Dan is deze avond zeker iets voor jou!
Voor wie: iedereen die meer wil weten over de uitdagingen bij het opvoeden en opgroeien van kinderen met (een vermoeden van-) hoogbegaafdheid (ouders, professionals, geïnteresseerden)

Kosten: € 15,- euro p.p., ouderkoppel € 25,-

Voor koffie & thee met wat lekkers zal worden gezorgd.
Wees welkom!

Aanmelden

Kom je ook? Stuur een e-mail naar lisette@groeienmetpom.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

€15,
Evenement Categorie: