Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gelderland – Museum De Bastei

30 oktober 2023 - 13:00 - 16:00

Museum de Bastei ligt in een prachtige vestigingstoren aan de Waal. In het museum is van alles te zien en te leren over de natuur en cultuur van het leven rondom Nijmegen. Op maandag 30 oktober bezoeken we museum De Bastei. Vind je het leuk om samen met anderen in 2000-jarige geschiedenis van de omgeving duiken? Geef jezelf dan op!

We verzamelen om 13:00 bij het museum. Dan hebben we drie uur de tijd om het museum te verkennen. Er zijn ook allerlei interactieve dingen te doen.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Na aanmelding sturen we je meer informatie toe. Wil je meer weten of vind je het fijn om van te voren met ons kennis te maken, contact ons dan gerust.

Heb je een museum jaarkaart, dan kost deze activiteit € 7,50. Anders is het t/m 15 jaar € 15,00 en vanaf 16 jaar € 20,00. Deze kosten verschillen i.v.m. de verschillende toegangsprijzen per leeftijd.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
30 oktober 2023
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Museum de Bastei
Lange Baan 4
Nijmegen, Gelderland 6511XJ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Meraki
Telefoon
06-53 13 59 03
E-mail
info@meraki.onl
Bekijk de site van Organisator