Gelderland / Spellenmiddag met workshop Paco Sako

13 januari - 14:00 - 17:00

13 januari 2019 houden we weer onze 6-wekelijkse inloopmiddag met peercontact voor ouders en kinderen. Er is weer volop gelegenheid om samen te ravotten op het schoolplein, spellen te spelen en te bouwen met onze constructiematerialen. Daarnaast zijn er ook weer thema-activiteiten voor zowel de kinderen als de ouders.

Dit keer krijgen we op onze locatie een workshop Paco Sako. Dit is een zeer leuke variant op het traditionele schaken. Basiskennis van schaken is niet vereist, de beginner krijgt meteen een korte schaakinstructie. Leeftijd voor deelname: vanaf 6 jaar.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan nijmegen@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen, en eventueel lidmaatschapsnummer.

Leeftijd: van 0 – 14 jaar
Plaats: Campus Grave West