Gelderland / Spellenmiddag in Avonturenbos Groesbeek

7 april - 14:00 - 17:00

7 april 2019 wordt door Pharos Nijmegen weer de 6-wekelijkse inloopmiddag met peercontact voor ouders en kinderen georganiseerd. Bij mooi lenteweer wordt met z’n allen naar het Avonturenbos in Groesbeek gegaan. Mocht het weer onvoorzien toch tegenvallen, dan wordt deze planning omgeruild met die van 2 juni (op locatie Campus Grave West).

Inschrijven kan door een mail te sturen aan nijmegen@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen, en eventueel lidmaatschapsnummer.

Leeftijd: van 0 – 14 jaar
Plaats: Avonturenbos Groesbeek