Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gelderland / Lezing: Hyperhoogbegaafdheid (Femke Hovinga, Talentissimo)

9 mei - 19:00 - 22:00

9 mei 2019 wordt er weer een lezing voor ouders / verzorgers, docenten, begeleiders en overige geïnteresseerden georganiseerd door Pharos Nijmegen. Dit maal met als thema Hyperhoogbegaafdheid. Deze lezing door Femke Hovinga (Talentissimo) is afgelopen jaar al meerdere keren gehouden bij andere regio’s en was daar een groot succes. Mocht je deze dus gemist hebben, dan volgt komend voorjaar een herkansing in onze regio. Meld je op tijd aan zodat we tijdig inzichtelijk hebben of er voldoende deelnemers zijn.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan nijmegen@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen, en eventueel lidmaatschapsnummer.

Leeftijd: Volwassenen (zonder kinderen)
Kosten: € 5,00 voor leden; € 10,00 euro per persoon voor niet-leden
Aanmelden: vóór 26 april 2019 via nijmegen@pharosnl.nl

 

Delen mag!
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://pharosnl.nl/events/inloopmiddag-spellen-middag-met-thema-activiteiten-15/

Locatie

Campus Grave West
Burgemeester Ficqlaan 4
Grave, Gelderland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon:
085-4012238
E-mail:
secretariaat@pharosnl.nu
Website:
https://pharosnl.nl/