Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival van Talent: hoogbegaafdheid in actie

30 maart - 10:00 - 16:00

Gratis

30 maart 2019 belooft een dag te worden met een heel divers aanbod voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen, ouders, leerkrachten, coaches, orthopedagogen, psychologen, IBers… kortom voor iedereen die met hoogbegaafdheid te maken heeft.
Stel je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, bekijk die nieuwste materialen, laat je voorlichten over diverse cursussen en opleidingen. Het Festival is dé plek om te netwerken: er ontstaan elk jaar nieuwe ideeën vanuit de ontmoetingen.
Voor kinderen is het B-gebouw gereserveerd met allerlei activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen. Bij veel van deze activiteiten is geen ouderbegeleiding nodig. Je kunt dan, na overleg met degene waar je kind is,  zelf naar een workshop gaan.

Aanbieders

Ook in 2019 zal het Festival van Talent plaatsvinden op het Eckart college. De inschrijving voor aanbieders gaat 10 november 2019 open.

Delen mag!
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Website:
http://festivalvantalent.nl/

Locatie

Eckart College
Damocleslaan 3
Eindhoven, Noord-Brabant 5631KC Nederland
+ Google Maps

Organisator

Festival van Talent
Website:
https://festivalvantalent.nl/