Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival van Talent: hoogbegaafdheid in actie

30 maart 2019 - 10:00 - 16:00

Gratis

30 maart 2019 belooft een dag te worden met een heel divers aanbod voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen, ouders, leerkrachten, coaches, orthopedagogen, psychologen, IBers… kortom voor iedereen die met hoogbegaafdheid te maken heeft.
Stel je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, bekijk die nieuwste materialen, laat je voorlichten over diverse cursussen en opleidingen. Het Festival is dé plek om te netwerken: er ontstaan elk jaar nieuwe ideeën vanuit de ontmoetingen.
Voor kinderen is het B-gebouw gereserveerd met allerlei activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen. Bij veel van deze activiteiten is geen ouderbegeleiding nodig. Je kunt dan, na overleg met degene waar je kind is,  zelf naar een workshop gaan.

Aanbieders

Ook in 2019 zal het Festival van Talent plaatsvinden op het Eckart college. De inschrijving voor aanbieders gaat 10 november 2019 open.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
30 maart 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
http://festivalvantalent.nl/

Locatie

Eckart College
Damocleslaan 3
Eindhoven, Noord-Brabant 5631KC Nederland
+ Google Maps

Organisator

Festival van Talent
Bekijk de site van Organisator