Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – Symposium: Vele gezichten van hoogbegaafdheid: het verbinden van perspectieven

15 april 2023 - 10:00 - 16:30

€16,92

Stichting iQ+ organiseert i.s.m. Koepel Hoogbegaafdheid dit symposium. Met dit evenement willen we hoogbegaafdheid bij kinderen en jongeren met een migratie- en/of biculturele achtergrond onder de aandacht brengen. Het signaleren en herkennen van hoogbegaafdheid kan al een uitdaging zijn, maar in de praktijk is gebleken, dat als het hierom gaat, kinderen met een migratie- en/of biculturele achtergrond een dubbele achterstand hebben.

Middels een dagvullend programma, met Lineke van Tricht, Karim Amghar, Leonieke Boogaard, Sima Daoud, Joris Luyendijk en vele anderen, gaan we met elkaar de opdracht aan om verschillende perspectieven met elkaar te verbinden. Een dag met inspiratiesessies, workshops en lezingen van ervaringsdeskundigen en vakexperts. Een dag vol kennis, inspiratie en ontmoetingen voor ouders, professionals en andere geïnteresseerden!

Meer informatie over het programma, inhoud van de keuzeonderdelen en de sprekers vind je hier!

Bij de aanschaf van het ticket kun je jouw voorkeur voor het keuzeonderdeel aangeven. Let op: hierbij geldt vol = vol!

Er zijn twee soorten tickets:

– Voor ouders tegen een zeer gereduceerd tarief. Dit ticket kan ook worden aangeschaft voor jongvolwassenen en kinderen met VOleeftijd die met hun ouders meekomen;

– Voor professionals. Naast toegang geeft dit ticket ook recht op een deelnamecertificaat van het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid.

Het symposium is inclusief een lichte lunch, koffie, thee en borrel na afloop. Om 16.00u sluiten we af en bestaat er tot 16.30u de mogelijkheid om met elkaar na te borrelen en/of in gesprek te gaan.

Heb je een vraag aan de organisatie over het thema of zie je mogelijkheden voor een samenwerking of sponsoring? Dan ben je van harte welkom contact met ons op te nemen via info@stichtingiqplus.nl o.v.v. Vele gezichten van hoogbegaafdheid.

Wij verheugen ons op een mooie, interactieve en informatieve dag! Tot dan!

Bestel je ticket hier

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€16,92
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Gymnasium Novum
Aart van der Leeuwkade 1
Voorburg, Zuid Holland 2274 KX Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator