Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – Overwinnen van sportieve obstakels met Pharos

18 mei - 12:00 - 14:30

Overwinnen van sportieve obstakels samen met Pharos

Hou jij van sportief bezig zijn? Vind je het leuk om buiten te sporten? En denk je bij een uitdaging “Ja leuk, kom maar op”? Kom dan op zaterdag 18 mei 2024 naar Buitensportvereniging Durf in Delft.

De trainers van Durf zijn er klaar voor om samen met jou en andere kinderen lekker te gaan sporten. In deze activiteit ga jij leren om verschillende obstakels, die gebruikt worden tijdens survival-runs, handiger en sneller te overwinnen. Soms alleen en soms is samenwerken belangrijk. Daarnaast zullen we met beide voeten op de grond een aantal leuke spelletjes doen.

De activiteit wordt afgesloten met marshmallows bij het kampvuur.

Meld je hier aan ,

Graag de volgende gegevens vermelden: naam, leeftijd, eventueel Pharos lidmaatschapsnummer en een telefoonnummer waarop we de ouders indien nodig tijdens de activiteit kunnen bereiken.

Prijs : leden € 5; niet-leden € 7,50

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
12:00 - 14:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Buitensportvereniging Durf
Brasserskade 234
Delft, Zuid-Holland 2616 LA Nederland
+ Google Maps

Organisator

Pharos
Telefoon
085-4012238
E-mail
secretariaat@pharosnl.nu
Bekijk de site van Organisator