Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland- Lustrumfestival Samen Noten Kraken

10 december 2022 - 14:00 - 23:59

€12.50

De vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest viert haar 50e verjaardag met het festival Samen Noten Kraken: tussen 14:00 uur en 22:00 uur laat de vereniging zien en horen wat zij te bieden heeft aan de stad. Een dag vol muzikale verrassingen voor jong en oud!

Een middag en avond vol muziek en gezelligheid, inclusief een hapje en een drankje. Met optredens van het Junioren OrkestJeugd Symfonie OrkestStudenten Orkest en een 100-koppig Reunistenorkest met solist Niek Baar en dirigente Peter Biloen.

Het middagprogramma is een gezellig familieprogramma met een muzikaal verhaal, veel jonge ensembles en Olli.

Diverse orkesten van de SKVR en het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut zorgen ervoor dat je je geen moment muzikaal hoeft te vervelen.

Met medewerking van SKVR, Rotterdams HellendaalMuziekinstituut en Watch ThatSound. Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam, De Doelen en het GiustoFonds.

Bestel hier je tickets

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
10 december 2022
Tijd:
14:00 - 23:59
Kosten:
€12.50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Doelen
Schouwburgplein 50
Rotterdam, Zuid-Holland 3012GL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010-2171717
Bekijk de site van Locatie

Organisator

De Doelen
Telefoon
010-2171717
Bekijk de site van Organisator