Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – Koffiemomenten voor ouders HB en Intensiteit

18 april - 19:30 - 21:00

De koffiemomenten zijn bedoeld voor ouders van hoogbegaafde kinderen, die op zoek zijn naar herkenning en erkenning. Die in contact willen komen met andere ouders in een vergelijkbare situatie. Die onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje ervaringen willen uitwisselen. Die andere ouders willen ontmoeten die na een half woord precies begrijpen wat je bedoelt en ervaart.

Ouders vinden herkenning en erkenning bij elkaar in een laagdrempelig samenzijn. Tijdens een koffiemoment staat steeds een bepaald thema centraal. Twee van onze professionals zijn aanwezig om het gesprek te begeleiden en de input vanuit de ouders vanuit de werkpraktijk toe te lichten en/of theoretisch te onderbouwen. Zo wordt er samen geleerd, gelachen en soms ook gehuild.

 

Aanmelden kan hier 

 

 

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Haviq
Boeieraak 1
Papendrecht, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Haviq
E-mail
info@hartvooriq.nl
Bekijk de site van Organisator