Zuid-Holland / iQafé + Stichting Leren Motiveren

26 maart - 20:00 - 22:30

In dit iQafé+ spreekt Priscilla Keeman over hoogbegaafdheid en onderpresteren. Wat is onderpresteren? Hoe herken je het? En: Hoe ga je er mee om?

Priscilla Keeman is psycholoog en voormalig hoofdredacteur van het tijdschrift Talent (over hoogbegaafde kinderen). Sinds 2014 is zij voorzitter van Stichting Leren Motiveren.

Hoe laat?
20.00u, maar je bent al vanaf 19.30u welkom.
Waar?
Bij5 in Naaldwijk. Dit is de vaste plek van iQafé+, dat ongeveer iedere twee maanden plaats vindt.
Entree?
€5,- (inclusief koffie/thee bij ontvangst)

Let op: Graag vooraf aanmelden via het aanmeldingsformulier!

Bij 5
Wilhelminaplein 8