Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – iQafé + Janine Kallenbach & Sima de Bruyn Daoud

22 mei - 19:45 - 22:00

Stichting iQ+ en het Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen (IHBV) organiseren regelmatig speciale thema-avonden voor ouders of begaafde volwassenen. Dit zijn respectievelijk iQafé+ en HB Cafés, een inspirerende combinatie van luisteren naar een spreker over een specifiek thema en met elkaar in gesprek gaan.

Op woensdag 22 mei organiseert stichting iQ+ een iQafe+ met als thema ‘Hoogbegaafde kinderen met hoogbegaafde ouders: een intense combinatie’.

Deze avond is bedoeld voor begaafde ouders/ volwassenen, voor zichzelf. Dit iQafé wordt gedragen door Janine Kallenbach-Heinen van IHBV en onze Sima Daoud. Beide kunnen putten uit eigen ervaringen binnen hun gezin en hun werk met hoogbegaafde volwassenen, ouders en kinderen.

Wat doet de herkenning met jou als ouder en moet je er iets mee? Wat betekent HB-zijn voor jou als ouder en hoe speelt het mee in de opvoeding van je kinderen?

Na deze lezing is er ruimte voor onderlinge uitwisseling van vragen, ervaringen en voor gesprek en kan er geborreld worden.

Bestel hier je ticket

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
19:45 - 22:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Dokhuis
Doklaan 10
Rotterdam, Zuid-Holland 3087 CB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting iQ+
E-mail
info@stichtingiqplus.nl
Bekijk de site van Organisator