Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zuid-Holland / F-art Faalangst Festival

16 mei - 10:30

Gratis

Hier kun je op zaterdag 16 mei ’20 alle informatie halen over faalangst en onze faalangst trainingen voor kinderen van 6 – 8 en
9 – 12 jaar.

Voor de kinderen in deze leeftijd zijn genoeg activiteiten georganiseerd. Denk aan workshops, photobooth in een Volkswagen T1, spelletjes, gekke parcoursen en andere leuke activiteiten. Als je niet mee wilt doen, of je besluit halverwege dat je toch niet wilt: geen probleem. Dan stop je gewoon of je neemt even een pauze. De dag staat in het teken van ontdekken. Wat ken je al en wat zou je weleens willen proberen om te doen?

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

Ex-voto
acoba van beierenweg 118b
Voorhout, Zuid-Holland 2215 KZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

F-art
Website:
www.f-art.nl