Kalender

Op deze kalender deelt stichting iQ+ activiteiten die interessant kunnen zijn voor iedereen die te maken heeft met hoogbegaafde kinderen. Je kunt zoeken naar activiteiten bij jou in de regio!

Bij elk evenement wordt een link gedeeld naar de organisator van dit evenement. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd. Wij fungeren slechts als een doorgeefluik. Neem voor vragen over de activiteiten contact op met de desbetreffende organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zuid-Holland / Denkspellenavond

14 november 2019 - 19:15 - 21:45

Gratis
Op 14 november van 19.15 tot 21.45 (inloop vanaf 19.00) bieden Annelie Neuteboom van Sherpa en Inez de Kreuk van Sterk!Begeleiden je, samen met Vincent Schillevoort van het Denkspellenparadijs, graag een denkspellenavond aan.

Wat is dat, een denkspellenavond? Een avond waarin er kort iets wordt verteld over executieve functies en hoogbegaafdheid, waarna de vloer voor Vincent is. Hij geeft uitleg over hoe je door het spelen van spellen de ontwikkeling van executieve functies kunt stimuleren. Hij demonstreert spellen (en dan niet de gewone, megabekende!), je mag natuurlijk zelf spelen, en je kunt ze, als je wilt, ook aanschaffen. Het is immers bijna december…

Een leerzame en niet alleen maar serieuze avond voor ouders, (plusklas-)leerkrachten, schooldirecties, IB-ers en begeleiders/hulpverleners van hoogbegaafde kinderen.

De toegang is gratis en is natuurlijk incl. koffie/thee.

Aanmelden is prettig: dat kan via een mailtje naar Annelie: info@praktijksherpa.nl.
De avond gaat door vanaf acht deelnemers, dus neem je halve team/al je buren/een paar collega’s/je leukste vrienden vooral mee!

Sterk!Begeleiden: https://sterkbegeleiden.nl/
Denkspellenparadijs: https://denkspellenparadijs.nl/

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Locatie

Praktijk Sherpa
Willem de Zwijgerlaan 1A
Waddinxveen, Zuid Holland 2741 DA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.praktijksherpa.nl

Organisatoren

Sherpa, Begeleiding bij Hoogbegaafdheid
Sterk!Begeleiden