Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland – bouw je eigen instrument

20 oktober 2023 - 11:00 - 13:00

maak je eigen viool, fluit, gitaar of fantasie-instrument!

De herfstvakantie komt er aan en in de Doelen Studio is er iedere dag wat te doen voor alle kinderen uit Rotterdam! . Er is iedere dag wat leuks te doen!

Met op vrijdag zelf een viool, trompet, gitaar of fantasie-instrument bouwen! Kinderen én enthousiaste ouders kunnen zelf aan de slag met oude doosjes, buizen, touwtjes en andere rondslingerende rommel. Met de hulp van Jacob Plooij, bekend van the Analogues, is niets te gek en alles mogelijk: neem een tekening of afbeelding mee, dan kan Jacob je het beste helpen! Aan het eind van de middag ga je naar huis met een speelbaar instrument.

Bestel hier je kaartje

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
20 oktober 2023
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

De Doelen
Schouwburgplein 50
Rotterdam, Zuid-Holland 3012GL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010-2171717
Bekijk de site van Locatie

Organisator

De Doelen
Telefoon
010-2171717
Bekijk de site van Organisator