Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Auteur/illustrator Harmen van Straaten op bezoek!

1 februari 2020 - 10:00 - 11:00

Gratis

Harmen van Straaten komt tijdens zijn Rijm- en voorleestournee in de Wolken! Hij laat alle kinderen in een leuke, interactieve sessie hun rijmkunst oefenen aan de hand van zijn humoristische prentenboeken:
• Wat rijmt er op stoep?
• Hé, wie zit er op de wc?
• Retteketet! We gaan nog niet naar bed!
• Alle wielen in de file

Kinderboekwinkel In de Wolken heeft bovenstaande boeken ruim op voorraad, maar ook alle boeken die hij schreef voor oudere kinderen. Dus scoor een nieuw boek plus handtekening én illustratie ♥.

Dit (gratis) programma is bedoeld voor peuters & kleuters van 2,5 t/m 6 jaar. Inschrijven is verplicht en kan via info@indewolken.nl. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
1 februari 2020
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://m.facebook.com/events/534073520520109?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3

Locatie

Kinderboekwinkel In de Wolken
Herenstraat 167
Voorburg, Zuid-Holland 2271 CE Nederland
+ Google Maps

Organisator

Kinderboekwinkel In de Wolken
Bekijk de site van Organisator