Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid-Holland / Alles is kunst-festival

16 maart 2019 - 13:00 - 16:00

Gratis

Tweede editie van het Alles is kunst-festival op zaterdag 16 maart!

Tijdens dit leuke kunstfestival voor kinderen (4-12 jaar) komen alle vormen van kunst aan bod, zoals beeldende kunst, theater, dans, zang en schrijven.

Picasso zei: ‘Ieder kind is een kunstenaar’. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Kom op zaterdag 16 maart in aanraking met allerlei verschillende vormen van kunst. Van beeldende kunst tot theater, dans, muziek, schrijven en illustreren. Tijdens deze middag kunnen kinderen verschillende workshops volgen, waardoor ze meerdere kunstvormen uit kunnen proberen. Kunst is belangrijk voor kinderen. Zo leren ze hun eigen ideeën vormen, creatief bezig te zijn en zien ze met eigen ogen wat verschillende culturele instellingen in Rotterdam te bieden hebben. Denk aan: Hofplein Rotterdam, SKVR, Stichting Kinderkunstweek, Boijmans, Villa Zebra, Cinema Bioscoop, ZangExpress en nog veel meer!

Toegang is gratis, waardoor kinderen de kans krijgen om zich een kunstenaar te voelen.

Locatie: De workshops vinden plaats op de begane grond: in de hal, de Rotterdampas, het Bibliotheektheater, de foyer en de zaaltjes in de foyer.

Toegang: Gratis, maar haal wel tickets bij de speciale festivalbalie op de dag zelf voor bepaalde workshops, want vol = vol.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
16 maart 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.lemniscaat.nl/alles-is-kunst-festival-2019/

Locatie

Centrale Bibliotheek
Hoogstraat 110
Rotterdam, Zuid-Holland 3011PV Nederland

Organisator

Lemniscaat
Telefoon
(010) 206 29 29
E-mail
info@lemniscaat.nl
Bekijk de site van Organisator