Activiteitenkalender

Op deze kalender kan je alle activiteiten zowel, landelijk als regionaal, vinden die interessant kunnen zijn voor hoogbegaafde kinderen, ouders en/of andere geïnteresseerden. De evenementen worden door stichting iQ+ of door derden georganiseerd. Bij de evenementen van derden staat een link naar de organisator. Neem voor vragen contact met hen op. Stichting iQ+ is niet verantwoordelijk voor de activiteiten die door derden zijn georganiseerd.

Stichting iQ+ organiseert onder andere de volgende activiteiten :

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Web-meeting / Thema-Event: Burn- of Bore-Out voorkomen

17 november 2020 - 19:00 - 20:00

Gratis

 

 

Weleens op een wiebelige ladder gestaan? Dan kun je wel wat houvast gebruiken. Het zijn bijzondere tijden. Hoe ga jij hiermee om?

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een Bore- of Burn-out. Wat doe je als je niet meer zo stevig staat. Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters. Heb jij grip op de situatie? Of is het de hoogste tijd voor een harde reset om opnieuw de balans te kunnen vinden?

Voel je je al een tijdje verveeld, vermoeid en heb je weinig energie? Wil je taken doen waar je energie van krijgt en die passend bij je zijn? Zodat je je waardevol voelt op je werk en in je privé-omstandigheden. Wil je ontdekken wat voor jou belangrijk is?

Meld je aan als je meer wilt weten over:

  • Gezonde stress en voldoende uitdaging.
  • Hoe voorkom je een burnout of een bore-out?
  • Wat non-verbale therapie voor jou kan betekenen.

Gratis deelname. Graag aanmelden.

Delen mag!
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Share

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
19:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

online webmeeting

Organisator

Henriëtte de Ruijter / Beeld inzetten
Bekijk de site van Organisator